2013-01-04

Veckorapport v.49-52, 2012 - Sista för ett tag framöver.

Vecka 49-52

Det blev 4 veckor den här gången. Jag har haft mycket att göra med Ingress vilket har tagit en del tid från mitt alternativa liv :-)


Projekt och utveckling
-MantisDroid
  • Version 1.3 påbörjad.
  • Landscape är aktiverat och verkar fungera nästan helt felfritt på min Nexus S 4.1.2 (några småbuggar som måste fixas). Förra gången jag testade så hade jag bara 4.0 och då fungerade det inte alls. Kraschade hela tiden. Frågan är om det fortfarande strular på enheter med 4.0 eller om det var en bugg som lösts i nya SDK:n även för 4.0.
  • För den som vill så finns nästa version av MantisDroid Free tillgänglig för nedladdning och test. Download from public beta release area. Observera! Det kan finnas buggar som inte är fixade ännu. Du måste ha laddat ner MantisDroid Free genom Play Store innan du installerar den nya. När nästa version släpps så måste du avinstallera utvecklingsversionen och installera den färdiga versionen genom Play Store.
  • Ändring av issue-listorna - "Assigned to Me" innehåller inte längre resolved issues. De är flyttade till en ny vy som heter "My Resolved".
Träning
-Förkyld, måttligt med träning.
-Mycket promenader på grund av Ingress. Har även cyklat, sprungit med och utan löpvagn för att ta portaler.

Övrigt
-Ingress - Ett mobilspel i verkliga världen (augmented reality). Jag valde Enlightened - Faction attempting to help the Shapers infiltrate Earth. Followers believe that the Shapers bring a powerful Enlightenment that will lead to an evolution of humankind.
Nu har jag nått till level 5 av max 8. Inom kort når jag level 6.
-Brädspelsdag - Shogun
-Ny mediaspelare inköpt - Boxee Box. Vi jämförde alla tänkbara mediaspelare (Apple TV, Iomega TV, Western Digital, Popcorn Hour, Playstation, AC Ryan m.fl.) och kom fram till att Boxee Box fortfarande är bäst även om den funnits ett par år.
-Föräldraledigheten har börjat. Jag kommer tillbaks till jobbet i september 2013.


Nu har jag skrivit såna här veckorapporter sedan maj förra året och känner att jag ska hitta på något annat så det här blir sista veckorapporten för nu i alla fall.

Inga kommentarer: