2006-11-18

Rullskidor införskaffade

På vasaloppskvällen på Stadium Backaplan 20 oktober så beställde jag rullskidor + stavar. Elpex Wasa 610 och kompositstavar från Swix. Jag väntade och väntade, men de hörde aldrig av sig. När jag försökte ringa butiken och fråga så kom jag aldrig fram utan de meddelade bara att de hade många kunder just nu...
I onsdags tröttnade jag. Då hade det gått 26 dagar utan att jag hört någonting om när de skulle levereras. Otroligt dåligt. Så jag åkte dit och begärde tillbaks mina pengar och det var inga problem och så sa jag till dem att det är otroligt dåligt att de inte ens hör av sig (att de inte kan leverera kan jag väl acceptera för det beror på lager och tillgång), men de kan i så fall åtminstone ringa och berätta det.
En kompis, Oskar kan vi kalla honom för det är vad han heter, har en sportbutik nära sig där det står att de säljer rull- och längdskidor. Sagt och gjort så åkte jag dit idag och en helt underbar värld öppnade sig. Hela väggar belamrade med skidor, stavar, vallor och rullskidor(!).
Om ni råkar vara i Göteborg så passa på och åk dit. Det heter Biskopsgården Sport och ligger på Wingårdsgatan 1D (efter vägen upp t. Skatås).
Länk - http://www.skidbutiken.se/
Butiken är till och med Officiell Vasaloppsbutik.
Angående rullskidor så hade de minst 6 modeller inne i butiken färdiga att bara ta. Han rekommenderade ett par Swenor Finstepcap för de passar bra för åkning på grusvägar och dåligt borstade GC-banor med sina breda hjul. Till det så tog jag en billig vanlig stav från Rex modell Astra som han satte rullholk på. 20 minuter efter att jag kom in så gick jag därifrån med allt färdigt för åkning. Det kallar jag service.
En butik jag verkligen kan rekommendera för längd- och rullskidor.

Inga kommentarer: