2006-12-26

Hcp 31,5

Golfspelandet har inte gått särskilt bra under 2006. Det fanns helt enkelt inte tillräckligt med tid att hinna spela. Jag skyller på att jag var ganska missnöjd med min arbetssituation och jobbade hårt för att förbättra den. Det resulterade i att jag sedan augusti i år bor i Göteborg. Blev överflyttad till Volvo IT i Göteborg och arbetar nu som ensam ansvarig för en applikation. Otroligt mycket bättre och roligare.
Under 2006 lyckades jag bara spela en enda runda som sänkte mitt handikapp till 31,5. Egentligen spelade jag en 18-hålsrunda tidigt på året med 11 slag under hcp och borde då ha fått sänka mig med 5.5, men eftersom det var 3 provisoriska greener så fick det inte räknas med och det är jag väldigt glad för nu eftersom spelet under resten av året var riktigt dåligt.
Till årsskiftet så byter jag golfklubb. Att vara kvar i Skövde GK och betala medlemsavgift + spelrättsavgit + klubbavgift på totalt 3500 kr/år är lite för mycket för att endast kunna spela ett par rundor per år. Sen tillkommer medlemslånet på 10000 kr.
Jag kommer istället att ha ett distansmedlemsskap i Storsjöbygdens Golfklubb vilket endast kostar 580 kr/år: http://www.sbgk.nu/

Inga kommentarer: