2007-07-15

UCPA Multisport - Söndag - Inskrivning och orientering

Första dagen på UCPA-centret Grand Serre Che. Bra center, välordnat och fräscht. En svensk kille är ansvarig för kvällsaktiviteter och verkar också hålla koll på svenskarna. Får en rundvandring i 30-gradig värme.
Gruppindelning: Gruppen består av 2 fransoser, 2 belgiskor, 1 svenskt par, 2 svenska killar och vi. Allt som allt 10 pers. Bra, trevligt och kul folk. Fler svenskar i de andra grupperna. Totalt är vi tydligen 13 svenskar. Intressant att notera är att det är nog bara 2 som talar franska! Komiskt att så många åker med en fransk arrangör till frankrike utan att kunna språket :-)
Första aktiviteten skulle bli en lättare orientering uppdelat i 3 grupper. Det som hände var att det blev en tävling och lagen sprang upp- och nedför berget för att komma först. Vi gav oss till slut och kom in 7 minuter efter segraren. Skyller på att vi inte var redo för att köra på i så högt tempo från start ;-)

Avkylning i poolen övergick till en stenhård polomatch mellan multisportgrupperna som ballade ur mer och mer där man blev nedtryckt, fasthållen i fötterna när man försökte simma mot bollen och fick till slut avslutas när det blev på tok för fysiskt och några blev uppkastade på land.

Inga kommentarer: